Zaras elegante storesøster

Photobucket

Jeg kom lige i tanke om kæden Massimo Dutti forleden dag, som vi jo ikke har i Danmark, men som findes i mange andre lande. Men de har faktisk en webshop ligesom Zara, så jeg vil da lige kigge forbi den engang imellem. Massimo Dutti er en del af Inditex-koncernen, som også ejer Zara og teenage-lillesøsteren Bershka, som jeg tidligere har skrevet om HER.

Tøjet er dog meget klassisk, enkelt og voksent, lidt for meget, synes jeg. Og priserne er også højere end Zara. Men det er rene og gode kvaliteter, og der er enkelte ting imellem, som jeg godt kunne falde for. Jeg er fx heelt vild med jakken med læderærmer herover. Den er superfin og minder mig om ‘the one that got away’ fra COS, som jeg stadig kan ærgre mig over jeg ikke fik fat i :-)

Jeg synes nedenstående looks også er virkelig fine og forårsagtige.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dette indlæg blev udgivet i Eyes on og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Zaras elegante storesøster

 1. Marianne P skriver:

  Jakken med læderærmer er så flot!:-)

 2. Malsen skriver:

  Jeg er helt vild med looket med de blomstrede bukser! :)

 3. Signe skriver:

  Det første sæt du viser (med lyse, løse bukser og sort jakke) er intet mindre end FANTASTISK!!
  Tror vist lige jeg må forbi Massimo Duttis webshop (som jeg lykkeligt havde glemt, tsk tsk tsk..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting